O NAMA

Prodaja obuće za sve namene - planiranje, pešačenje

 

 

Proizvodno preduzeće Garsing već više od 15 godina, od svog osnivanja, postavlja nove najviše standarde u izradi širokog asortimana vojne, radne i svakodnevne obuće. Obuća za posebne namene koja se proizvodi pod našim imenom napravljena je za punu operativnost i udobnost u svim ekstremnim i posebno teškim uslovima.

Radna i obuća za specijalne namene koju proizvodimo u Rusiji konstantno prolazi najteže testove, ne samo u laboratorijama, već i u najsurovijim uslovima u kojima se može naći ruski vojnik, operativac ili pripadnik policijskih snaga, a naši klijenti su, iznad svega, kao posebne prednosti obuće Garsing izdvojili snagu, udobnost i izdržljivost u različitim vremenskim uslovima i situacijama.

Garantujemo Vam da ćete u našem asortimanu pronaći ono što tražite — udobnu i pouzdanu obuću za sport, aktivan odmor, lov, kao i vojnu obuću najvišeg kvaliteta.

Vojna obuća Garsing proizvodi se korišćenjem inovativne tehnologije, uz upotrebu naprednih materijala svetskih lidera – koriste se supstance koje odbijaju vodu, najnovije metode impregnacije, netkani materijali, termoplastični materijali; membrane; zaštitne podloške od metala, i još mnogo toga.

Osim obuće, Garsing u svom asortimanu poseduje i širok izbor vojne opreme i opreme za aktivan odmor i lov, koje možete pronaći na našem ruskom sajtu Garsing.ru.

Bilo koji model i proizvod koji pronađete na ruskom sajtu, možete poručiti direktno kod nas po najpovoljnijim uslovima.

Posebno izdvajamo


 

Newsletter prijava