Uputstvo za kupovinu

Na klik do obuće

 

 

Sve naše modele obuće možete možete veoma jednostavno naručiti preko naše aplikacije. Jednostavno nađite svoj model obuće klikom na link KOLEKCIJE u navigaciji i odaberite određenu kolekciju. Odabirom kolekcije pojavljuje se listing modela obuće.

Odaberite model a zatim kliknite na link Detaljnije posle čega se otvara stranica gde je detaljan opis i tehničke specifikacije za svaki model. Takođe, tu se nalazi i informacija o dostupnosti brojeva za određeni model.

Da bi ste naručili online određeni model obuće jednostavno kliknite na link NARUČITE ONLINE. Formular koji se pojavljuje predstavlja narudžbenicu koju popunjavate Vašim podacima. Podaci moraju biti tačni i sva polja moraju biti popunjenja. Striktno je zabranjeno upisivanje tuđih podataka.

Posle popunjavanja jednostavno kliknite na dugme NARUČI I pojavljuje se poruka da je Vaša porudžbenica uspešno poslata. Vrlo brzo kontakiraće vas naša služba prodaje za potvrdu poružbenice i daljih instrukcija oko plaćanja. Posle slanja porudžbenice aplikacija Vas vraća na početnu stranicu.

Dalje možete nastaviti kupovinu. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

 

Tražili ste danas modele

Posebno izdvajamo


 

Newsletter prijava